Menu

Appartementen in het bos

Voor het eerst heeft Schaarsbergen een aantal prachtige appartementen in het dorp. Maar ze blijven exclusief. Met 6 en 10 appartementen zijn beide gebouwen kleinschalig, en bieden ze ruimte aan luxueuze appartementen met mooie grote oppervlakten.

De prachtige witte gevel geeft al een indruk van de luxe binnen. De entreehal is hoogwaardig afgewerkt met luxe grote vloertegels en glad gestucte wanden.

Elk appartement heeft een op het plein gerichte buitenruimte. Deze deels overdekte balkons bieden genoeg ruimte voor een mooi gezelschap, en door hun beschutting vormen ze in veel seizoenen nog een extra uitbreiding op de woonkamer. Alle appartementen krijgen een eigen parkeerplek op één van de parkeerplaatsen rondom de Paviljoens. De penthouses krijgen elk twee plekken. De appartementen zijn geschikt voor zorg in en aan huis.

Appartementen in Sylva’s Bos

Met de appartementen gaat een langgekoesterde wens in vervulling: wonen in een luxe appartement in Schaarsbergen. Eindelijk is deze keuze nu voorhanden, en in Sylva’s Bos is het ook nog een keuze voor luxe en rijkdom. De rijkdom van de plek, de allure van het gehele plan en de kwaliteit van de groene buitenruimte. Voeg daarbij de luxe van de architectuur, de buitenruimtes en de afwerking toe en u begrijpt: deze keuze is uniek, en niet voor iedereen weggelegd. Met slechts 16 appartementen is de schaarste in Schaarsbergen slechts ten dele ingevuld: een bevoorrechte positie die uw appartement waardevol en waardevast maakt.

Mogen we u welkom heten?

Vanaf de entree herkent u de prachtigste materialen en afwerkingen. Uw bezoek meldt zich aan via de moderne intercom en kan via de ruime lift bij uw appartement komen. Uw verdieping heeft maximaal drie voordeuren die allemaal in een ruime centrale hal uitkomen.

De appartementen zijn verdeeld over twee prachtige paviljoens met grote raampartijen en een heerlijk groen uitzicht.

Meer informatie over het Zuiderpaviljoen

Meer informatie over het Westerpaviljoen