Menu

Uniek uitzicht vanaf de Penthouses

Als u echt kiest voor exclusiviteit, dan gaat u voor één van de drie penthouses. Deze woningen zijn niet alleen uniek door hun omvang en indeling, maar vooral ook door de hoogte en ligging: met een uitzicht net boven, tussen en langs de bomenpracht!

En dankzij de ruime terrassen heeft u zo goed als rondom zicht. Tussen de vogels voelt u zich net zo vrij. Hier woont u letterlijk op topniveau. Alleen de hoogste bomen vangen wat wind, maar geven uw uitzicht letterlijk diepte.

2 Prachtige penthouses in het Westerpaviljoen

Deze penthouses op de 3e verdieping hebben beide een masterbedroom, compleet met een eigen badkamer en walk-in closet. Voor de twee extra slaapkamers is een eigen badkamer beschikbaar, met een separaat tweede toilet. Het totale woonoppervlak meet maar liefst 169 m².

De keukenopstelling vraagt om een heerlijk kookeiland of een bar. De woonkamer/keuken kent een oppervlakte van 79 m². Laat u dus vooral niet beperken in uw creativiteit. Het ruime balkon is ook optimaal verbonden met de woonkamer. De inhoud is 525 m².

Uniek penthouse in het Zuiderpaviljoen

Dit penthouse strekt zich uit over de gehele bovenste verdieping en meet in totaal maar liefst 188 m²! Ultieme exclusiviteit dus!

U heeft een riante buitenruimte met in totaal 3 balkons met een totale oppervlakte van maar liefst 52 m²! Natuurlijk heerlijk gericht op het zuiden.

Vanuit de eigen entreehal komt u uw woning binnen. Naar links betreedt u de ruime slaapvleugel met drie ruime kamers. De masterbedroom is bijna 8 meter breed (!) met natuurlijk een eigen badkamer en volop kastruimte.

Met de openslaande deuren heeft u toegang tot uw eigen balkon. Vanuit de entree naar rechts komt u in de woonruimte: met circa 90 m² is hier elke indeling en elke sfeer te realiseren. Ruimte voor gezelligheid, intimiteit, maar zeker ook voor ontvangsten. De totale inhoud is maar liefst 583 m³.

En met de twee ruime balkons komt buiten letterlijk heerlijk bij u binnen.

Plattegrond penthouse Westerpaviljoen

Plattegrond penthouse Zuiderpaviljoen

Gelegen op gehele bovenste verdieping:

 

Woningoverzicht

Bouwnr. Woonopp. Prijs Status Download
6 188 m2 € 925.000 In optie Download PDF bouwnr. 6
15 169 m2 € 799.500 Beschikbaar Download PDF bouwnr. 15
16 169 m2 € 799.500 Beschikbaar Download PDF bouwnr. 16