Menu

De rijkdom van het bosleven

Wonen in Sylva’s Bos, dat is een voorrecht.
Een prachtige plek in Arnhem, een unieke plek voor het leven.
De mooie combinatie van appartementen en woningen zorgt voor een schakering
van bewoners. Hier is toekomst voor jong en oud, rijp en groen.

Hier ontstaat een prachtige chique buurt in het bos: Sylva’s Bos.
Wellicht bent u één van de nieuwe gelukkige bewoners?

Bosrijk wonen in alle facetten

Sylva’s Bos ligt aan de noordzijde van Arnhem. Vanaf de ingang aan de Kemperbergerweg loopt het door tot aan de Menthenbergseweg, deze weg is genoemd naar de ‘buren’: Park Menthenberg. U komt hier terecht in een oase van rust met een unieke groene zone.

Een omgeving vol met openbaar bos, prachtige landgoederen en landelijke attracties zoals het Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo. Op de rand van ‘onze’ nationale parken ‘De Hoge Veluwe’ en ‘Veluwezoom’. Golfen kan bij de mooiste golfclub van de regio ‘Rosendaelsche’. Avonturiers kennen het vliegveld Terlet: vanaf daar zweeft men heerlijk boven al deze bijzondere plekken.

Mulleners & Mulleners
stedenbouw en architectuur

‘In dit plan vonden we een antwoord
op een 40 jaar oude vraag’

De locatie van Sylva’s Bos was sinds de jaren zestig een kantoorlocatie. Waar het ooit een geweldige plek was om te werken, was nu de vraag om er een geweldige plek van te maken om te wonen. En dit keer in nauw overleg de bewoners en buren zelf, zij zijn immers zeer betrokken. En met elkaar was er al een vastomlijnd kader waarbinnen we konden ontwerpen.

Buro Lubbers
landschapsarchitectuur

‘Bijzonder wonen in het bos, vlakbij Arnhem’

De bosbeplanting en de aanwezige hoogteverschillen van enkele meters vormen de karakteristiek van Sylva’s Bos. Ze geven een bijzondere kwaliteit aan het nieuwe woongebied. In het ontwerp is optimaal gebruik gemaakt van de bijzondere locatie, zodat je hier op een bijzondere manier kunt wonen in het bos.

Als landschapsarchitecten gebruiken we deze eigenschappen tot in het laatste detail. Het plan is opgesteld in nauw overleg met de omwonenden, de architect en de Gemeente Arnhem.

Meer weten over het wonen in Sylva’s Bos? Download de brochure!

Sylva’s Bos Appartementen Sylva’s Bos Woningen