Menu

De villa’s in Sylva’s Bos

Geschakelde Tuin/pleinvilla’s

U kookt en woont met de mooiste voortuin van Arnhem, en dat zonder al het werk: een prachtig groen plein. Ook vanaf uw balkon heeft u dit prachtige uitzicht. En dan heeft u nog niet eens naar uw woning gekeken… daar heeft u alle keuze in inrichting. Een mooie glazen afsluiting van de woonkeuken maakt avonden met vrienden extra intiem… de kids genieten van hun eigen film of game. De tweede verdieping heeft alle aansluitingen voor een extra badkamer… Dus een extra toilet, badkamer? Uw droomwens wordt realiteit!

Meer informatie over de geschakelde villa’s

Vrijstaande Tuin- en Pleinvilla’s

Een eigen plek aan het mooie binnenplein, daar wilt u wonen. Woningen met een prachtige royale woonkamer, ruime slaapkamers en op de tweede verdieping een extra werkruimte. Of saunaruimte, fitnessruimte of atelier: alle ruimte voor al uw woonwensen en woondromen. De woningen hebben een riante tuin op het zuiden, met uitzicht op alle kleuren van het bos. Tot diep in de herfst geniet u van deze kleuren op uw veranda.

Meer informatie over de vrijstaande tuin- en pleinvilla’s

Bosvilla’s

Uw woning is beeldbepalend en geeft Sylva’s Bos zijn unieke allure. De uniek ontworpen vrijstaande woningen zijn zo op de kavel gepositioneerd dat er optimaal gebruikgemaakt kon worden van de bestaande bomenpracht. Met daaromheen een eigen ruime tuin, zo aangelegd dat er privacy ontstaat. Met rododendrons en houtwallen is uw eigen tuin ook echt uw eigen bos. Zo ontstaat een duurzame kwaliteit van leven, met natuurlijk ruimte voor uw eigen oplaadstation.

Meer informatie over de Bosvilla’s