Menu

Bosvilla’s

Uw woning is beeldbepalend en geeft Sylva’s Bos een unieke allure. De uniek ontworpen vrijstaande woningen zijn zo op de kavel van 485-502 m² gepositioneerd dat er optimaal gebruikgemaakt kon worden van de bestaande bomenpracht. Met daaromheen een eigen ruime tuin, zo aangelegd dat er privacy ontstaat. Met rododendrons en houtwallen is uw eigen tuin ook echt uw eigen bos. Zo ontstaat een duurzame kwaliteit van leven, met natuurlijk ruimte voor uw eigen oplaadstation.

Wonen aan de laan

Een eigen bosperceel, een eigen villa: de Bosvilla. Met een prachtige plattegrond van de eerste verdieping, gemaakt voor een prachtige stalen binnendeur. Het woon- en eetgedeelte hebben beide openslaande deuren naar buiten, waar een heerlijke veranda al snel een prima plek is om buiten te vertoeven. Het woonoppervlakte meet maar liefst 167 m².

De bovenverdieping is ruim: de overloop, badkamer én kamers passen bij een woning van dit formaat (inhoud 520 m³). De masterbedroom beschikt over een heerlijk dakterras. Op de zolderverdieping is het nog ruim slapen, werken.

Plattegronden

Begane grond:

1e Verdieping:

2e Verdieping:

Woningoverzicht

Bouwnr. Woonopp. Prijs Status Download
8 167 m2 € 819.500 In optie Download PDF bouwnr. 8
9 167 m2 € 799.500 In optie Download PDF bouwnr. 9
10 167 m2 € 799.500 Beschikbaar Download PDF bouwnr. 10